skip to Main Content

ClubInfo-Lid worden

Aspirantleden kunnen op de trainingsavonden/-middag enkele keren meefietsen (3-4 weken) om zo met ons kennis te maken en te kijken of de Peddelaars iets voor jullie is. Voor de jeugd geldt dat altijd eerst het lidmaatschapsformulier moet worden ingevuld en ingeleverd om een kledingpakket en eventuele fiets ter beschikking te krijgen voor de proefperiode.

Contributie: Senioren

De contributie bedraagt € 75,- per jaar. Dit bedrag wordt in het eerste kwartaal via een doorlopende machtiging van je rekening afgeschreven.
Als er al een gezinslid lid is van onze vereniging dan wordt voor jou de contributie met een € 5,- verlaagd.

Contributie: Jeugd

De contributie bedraagt momenteel € 50,– per jaar voor leden tot en met 18 jaar. Dit bedrag wordt in het eerste kwartaal via een doorlopende machtiging van je rekening afgeschreven.
Als er al een gezinslid lid is van onze vereniging dan wordt voor jou de contributie met een € 5,- verlaagd.

Inschrijf-formulier download

Wil je lid worden dan kun je hieronder een inschrijfformulier downloaden. Deze kun je uitprinten, invullen en inleveren bij de ledenadministratie. Je mag het document ook scannen en emailen.

R. Tolkamp, Klokkemakersweg 15 in Aalten tel: 06-10808970,emailadres: rtolkamp@gmail.com

Huur fietsen

Aspirant jeugdleden die nog geen fiets hebben kunnen indien voorradig een fiets lenen of huren.
Inlichtingen bij:

Peddelaars leden zijn ook lid van de NTFU of KNWU en zijn hierdoor automatisch verzekerd. Hiervoor draagt de Peddelaars €33,- per lid per jaar af aan de NTFU. – meer info NTFU-verzekering

Opzeggen

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, doe dit dan voor 1 januari van het nieuwe seizoen door een email te sturen naar leden@peddelaarsaalten.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken