skip to Main Content

Vermeld svp je voor- en achternaam, anonieme berichten worden verwijderd.

Plaats een bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
394 berichten.
Jessica Jessica schreef op 7 juni 2024 om 11:34
Vrijwilligers 23 juni Ronde van de Achterhoek inschrijfbureau

In een eerdere mailing is er een oproep gedaan voor vrijwilligers die het inschrijfbureau op 23 juni a.s. bij het Noorden in Aalten kunnen bemensen.
Inmiddels is er een aanmelding. We kunnen dus nog hulp gebruiken! Bijvoorbeeld van 8.00 uur tot 12.00 uur of van 12.00 tot 16.00 uur.
Kortom heb je tijd en zin om een paar uur erbij te zijn dan kan je een mailtje sturen naar secretaris@peddelaarsaalten.nl
Han Han schreef op 25 mei 2024 om 12:38
Skate4Daagse 10-16 juni

Doe je mee met deze uitdaging? 4 avonden skeeleren op het sportpark in Aalten? Van 10 t/m 16 juni organiseert de skeelerafdeling van de Peddelaars de KNSB Skate4Daagse.

Wat is de skate4Daagse?
Rijd 4 dagen elke keer een afstand naar eigen keus (5, 10, 15 of 20 km) en sluit af met een herinnering.
Een nieuw skateconcept om de groeiende populariteit van de sport te bevorderen via een verenigingsactiviteit om zoveel mogelijk mensen te laten deelnemen.

De deelname staat open voor iedereen, van bassischoolleeftijd tot de oudste categorie en voor alle niveaus. De activiteit vindt plaats op de skeelerbaan van het sportpark Zuid, Bocholtsestraatweg 64 in Aalten. Op goed asfalt en veiliger dan in het verkeer!
Gratis deelname en aanmelden via de gratis app "GoSkate"
Er kan geskeelerd worden van 17.00 - ยญ21.00 uur op 7 dagen, 10 t/m 16 juni 2024.
Franz Fremmer Franz Fremmer schreef op 7 mei 2024 om 09:31
Hallo C-rijders,
Franz en Frans willen weer een paar leuke tochtjes maken op de dinsdagavonden.
Met een gematigde snelheid. De lengte wordt aangepast aan de invallende duisternis en we fietsen niet bij regenachtige weersomstandigheden. De 1ste tocht is dinsdagavond 19.00 uur vanaf de markt.
Han Han schreef op 25 april 2024 om 11:27
Start Skeelerseizoen 2024 op Sportpark Zuid.

De skeelerafdeling van de Peddelaars staat te popelen om weer te starten met de skeelerlessen en trainingen! Hoe langer het mooie weer op zich laat wachten, hoe meer zin je krijgt om je weer lekker vrij op de kleine wieltjes te bewegen!

Het skeelerseizoen loopt van 1 april tot 30 september. Om meer verzekerd te zijn van goed weer en dus een droge baan starten de trainingen/lessen in mei en wel op woensdagavond 8 mei a.s.
Naast de mogelijkheid om lid te worden kan er, evenals voorgaande jaren, ook een les/trainingspakket worden afgenomen. Er kan dan naast de training ook op de vrijdagavond en zondagochtend geskeelerd worden.

Voor de training, lessen en eventueel lidmaatschap graag vooraf opgeven via een mail naar skeeleren@peddelaarsaalten.nl

Op zaterdag 4 mei zal er een open instuif dag worden gehouden van 13.00-15.00 uur.
Hierbij is er mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met deze mooie sport.
Peddelaars aalten Peddelaars aalten schreef op 15 maart 2024 om 23:23
16 maart as is de openingstocht voor de race en de sluitingstocht voor de mtb. Vertrek vanaf de markt om 13.30 uur. Wim Evers heeft de tocht uitgezet en deze is gedeeld op de cycle app.
Na afloop is ee een hapje en een drankje op het terras van Schiller.
Linda Scholten Linda Scholten schreef op 3 januari 2024 om 14:51
Beste leden,

Zoals voor de kerst al gecommuniceerd gaan we zaterdag a.s. met alle verenigingen van Sportpark Zuid rookworsten verkopen.
In aanvulling hierop: Aanstaande donderdagavond tussen 19 en 20 uur bij Sportpark Zuid zijn er dozen met 12 rookworsten die je voor 25 euro kunt meenemen. Je kunt deze worsten dan op een moment dat jou past verkopen. Of je eet ze lekker zelf op (ze kunnen gewoon in de vriezer). Help jij ook mee? Als je uiterlijk donderdag om 18.00 uur een mail stuurt naar penningmeester@peddelaarsaalten.nl , zorgen we dat er een doos van 12 rookworsten voor je klaar staat. Betalen kan met QR code of contant.
We rekenen op jullie!
Han Han schreef op 22 november 2023 om 23:29
OPROEP

Om een beetje gevulde wintereditie "Chasse Patate" uit te kunnen brengen zou de redactie van dit fantastische mooie clubblad van de Peddelaars graag wat artikelen van de leden ontvangen.
Ongetwijfeld zijn er weer verschrikkelijke veel mooie herinneringen gemaakt dit seizoen. Deel dit met je clubgenoten en zorg dat dit in het clubblad komt!

Graag je bijdrage sturen (voor 1 december) naar chassepatate@peddelaarsaalten.nl

Alvast bedankt voor je bijdrage ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Jessica Jessica schreef op 18 november 2023 om 13:32
Save the date!
Op 11 januari 2024 heeft de Peddelaars een vrijwilligersavond georganiseerd. Iedereen die het afgelopen jaar zijn of haar steentje heeft bijgedragen is van harte welkom. De avond wordt gehouden in Schiller. Inloop vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur. uitnodiging met opgaveformulier volgt per mail.
Jessica Jessica schreef op 19 september 2023 om 21:30
beste leden,

Op 30 september 2023 vindt de sluitingstocht plaats. Vertrek vanaf de Markt om 13.30 uur. De tocht wordt via de cycl app medio volgende week gedeeld. Na een heerlijk rondje fietsen wordt er traditiegetrouw afgesloten bij Schiller voor een drankje en een borrelhapje. Hopelijk is het weer ons goed gezind en treffen we elkaar.
Linda Scholten Linda Scholten schreef op 17 juli 2023 om 19:54
Op zondag 27 augustus a.s. vindt de Ronde van de Achterhoek weer plaats. Deze keer is de start en finish in Groenlo.
Vanuit de organisatie krijgen we de vraag of wij als vereniging verkeersregelaars kunnen leveren. Als club ontvangen wij dan 10 euro per uur per vrijwilliger om onze clubkas te spekken.
Er zijn 2 series waarvoor vrijwilligers gezocht worden:
1e: 11u -15u
2e: 14u -17u
Het vindt dus plaats in Groenlo.

Zou je willen en kunnen helpen?
Dan graag je aanmelden bij mij (penningmeester@peddelaarsaalten.nl) onder vermelding van mailadres en mobiele nummer.
Henk Vogel Henk Vogel schreef op 14 juli 2023 om 15:16
We willen vrijdag 21/7 of 28/7 jullie MTB route gaan fietsen met ca 10 man/vrouw.
Afstand 44km
We komen uit Haaksbergen en pakken de route op nabij Barlo.
Is er nog iets bijzonders waar we rekening mee moeten houden?
Bij voorbaat dank.
Henk
Erwin Kempink Erwin Kempink schreef op 5 juli 2023 om 13:23
Zaterdag wordt warm weer voorspeld. De lange zaterdagtocht start daarom om 08.00 uur. Geef je op via de Cyql app.
Edgar van Wijk Edgar van Wijk schreef op 27 juni 2023 om 14:47
Jessica! Stond jij afgelopen zondagmiddag bij de post in Aalten? Dan wil ik je nog bedanken voor het aanbod om mij eventueel wel naar Eibergen te willen brengen met je auto ๐Ÿ˜Š
Fijne dag nog Edgar
Erwin Kempink Erwin Kempink schreef op 26 juni 2023 om 21:12
Anders dan vermeld in de agenda, is de LZT niet op 1juli, maar op zaterdag 8 juli.
Jessica Jessica schreef op 19 juni 2023 om 19:21
Er komen vragen binnen wanneer de midzomeravondtocht wordt georganiseerd. Deze is nog niet gepland of georganiseerd. Wie van de leden wil dit op zich nemen?
Mocht je dit willen doen dan graag een bericht naar secretaris@peddelaarsaalten.nl
Jessica Jessica schreef op 9 juni 2023 om 07:56
voor 25 juni a.s. zijn wij nog op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die voor de toertocht van de ronde van de Achterhoek het startbureau wil bemannen. Locatie 't Noorden van 7.45 uur tot 10.15 uur. Vrijwilligers kunnen zich melden bij de secretaris secretaris@peddelaarsaalten.nl
Skeeleren Skeeleren schreef op 7 juni 2023 om 00:08
ATTENTIE jeugdskeeleraars:

Door (onvoorziene) omstandigheden is Rianne op woensdagavond 7 en 14 juni niet beschikbaar om de lessen bij de jeugd te verzorgen. Omdat ook Wim en Eline niet aanwezig zijn hebben we besloten om deze twee lessen door te schuiven.

Er is wel de gelegenheid om te skeeleren voor de jeugd maar er is dus geen programma!

=========
Skeeleren Skeeleren schreef op 6 juni 2023 om 00:52
De Nationale SKATE4daagse gaat van start!

Het is bijna weer zo ver: de KNSB Nationale SKATE4daagse. Dit evenement voor liefhebbers van het inlineskaten (of skeeleren) beleeft van 12 t/m 18 juni alweer zijn derde editie. Veel verenigingen die zijn aangesloten bij de KNSB houden in die week speciale activiteiten; individueel deelnemen is uiteraard ook mogelijk.

Aan de KNSB Nationale SKATE4daagse kun je in heel het land meedoen. Je stapt thuis met je skates aan de straat op, zoekt een mooie (asfalt)route uit en gaat skeeleren. Alleen, met vrienden of je gezin, of met skaters van je schaats- of skeelervereniging. Het enige wat je extra nodig hebt, is de gratis te downloaden GoSkate-app.

Als je straks op pad gaat, zet je de GoSkate-app aan. Die slaat jouw route op en registreert de kilometers die jij aflegt. Als je via de app officieel hebt ingeschreven, ontvang je na het voltooien van die vier dagen je SKATE4daagse-medaille. Je kunt kiezen voor afstanden tussen de 5 en 50 kilometer per dag.
Ook de Peddelaars doen mee aan de Nationale SKATE4daagse. Zij bieden van 12 t/m 18 juni vier dagen de mogelijkheid om te inlineskaten op de veilige baan in Aalten. Met deze activiteit willen ze zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met het inlineskaten.

Op de speciale pagina schaatsen.nl/skate4daagse vind je alle verenigingen die meedoen aan de SKATE4daagse.

Je kunt in Aalten van 12 t/m 18 juni dus elke dag op de skeelerbaan terecht om je kmโ€™s te maken. Hou er rekening mee dat er op dinsdag- en donderdagavond wielertrainingen plaats vinden en de baan dan niet voor het skeeleren gebruikt kan worden. Maar ook overdag is er de mogelijkheid om te skeeleren op de baan.

โ€œDaag jezelf uit en doe mee aan deze mooie activiteit!โ€
Han Tieltjes Han Tieltjes schreef op 10 mei 2023 om 16:56
In verband met het miserabele weer voor vanavond, wat er aan zit te komen, hebben we besloten om de skeeler lessen/training voor vanavond te verplaatsen naar volgende week woensdagavond 17 mei.
Het is helaas niet anders ๐Ÿ™, volgende week weer nieuwe kansen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Back To Top
×Close search
Zoeken