skip to Main Content

Vermeld svp je voor- en achternaam, anonieme berichten worden verwijderd.

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
389 berichten.
Linda Scholten Linda Scholten schreef op 3 januari 2024 om 14:51:
Beste leden,

Zoals voor de kerst al gecommuniceerd gaan we zaterdag a.s. met alle verenigingen van Sportpark Zuid rookworsten verkopen.
In aanvulling hierop: Aanstaande donderdagavond tussen 19 en 20 uur bij Sportpark Zuid zijn er dozen met 12 rookworsten die je voor 25 euro kunt meenemen. Je kunt deze worsten dan op een moment dat jou past verkopen. Of je eet ze lekker zelf op (ze kunnen gewoon in de vriezer). Help jij ook mee? Als je uiterlijk donderdag om 18.00 uur een mail stuurt naar penningmeester@peddelaarsaalten.nl , zorgen we dat er een doos van 12 rookworsten voor je klaar staat. Betalen kan met QR code of contant.
We rekenen op jullie!
Han Han schreef op 22 november 2023 om 23:29:
OPROEP

Om een beetje gevulde wintereditie "Chasse Patate" uit te kunnen brengen zou de redactie van dit fantastische mooie clubblad van de Peddelaars graag wat artikelen van de leden ontvangen.
Ongetwijfeld zijn er weer verschrikkelijke veel mooie herinneringen gemaakt dit seizoen. Deel dit met je clubgenoten en zorg dat dit in het clubblad komt!

Graag je bijdrage sturen (voor 1 december) naar chassepatate@peddelaarsaalten.nl

Alvast bedankt voor je bijdrage ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Jessica Jessica schreef op 18 november 2023 om 13:32:
Save the date!
Op 11 januari 2024 heeft de Peddelaars een vrijwilligersavond georganiseerd. Iedereen die het afgelopen jaar zijn of haar steentje heeft bijgedragen is van harte welkom. De avond wordt gehouden in Schiller. Inloop vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur. uitnodiging met opgaveformulier volgt per mail.
Jessica Jessica schreef op 19 september 2023 om 21:30:
beste leden,

Op 30 september 2023 vindt de sluitingstocht plaats. Vertrek vanaf de Markt om 13.30 uur. De tocht wordt via de cycl app medio volgende week gedeeld. Na een heerlijk rondje fietsen wordt er traditiegetrouw afgesloten bij Schiller voor een drankje en een borrelhapje. Hopelijk is het weer ons goed gezind en treffen we elkaar.
Linda Scholten Linda Scholten schreef op 17 juli 2023 om 19:54:
Op zondag 27 augustus a.s. vindt de Ronde van de Achterhoek weer plaats. Deze keer is de start en finish in Groenlo.
Vanuit de organisatie krijgen we de vraag of wij als vereniging verkeersregelaars kunnen leveren. Als club ontvangen wij dan 10 euro per uur per vrijwilliger om onze clubkas te spekken.
Er zijn 2 series waarvoor vrijwilligers gezocht worden:
1e: 11u -15u
2e: 14u -17u
Het vindt dus plaats in Groenlo.

Zou je willen en kunnen helpen?
Dan graag je aanmelden bij mij (penningmeester@peddelaarsaalten.nl) onder vermelding van mailadres en mobiele nummer.
Henk Vogel Henk Vogel schreef op 14 juli 2023 om 15:16:
We willen vrijdag 21/7 of 28/7 jullie MTB route gaan fietsen met ca 10 man/vrouw.
Afstand 44km
We komen uit Haaksbergen en pakken de route op nabij Barlo.
Is er nog iets bijzonders waar we rekening mee moeten houden?
Bij voorbaat dank.
Henk
Erwin Kempink Erwin Kempink schreef op 5 juli 2023 om 13:23:
Zaterdag wordt warm weer voorspeld. De lange zaterdagtocht start daarom om 08.00 uur. Geef je op via de Cyql app.
Edgar van Wijk Edgar van Wijk schreef op 27 juni 2023 om 14:47:
Jessica! Stond jij afgelopen zondagmiddag bij de post in Aalten? Dan wil ik je nog bedanken voor het aanbod om mij eventueel wel naar Eibergen te willen brengen met je auto ๐Ÿ˜Š
Fijne dag nog Edgar
Erwin Kempink Erwin Kempink schreef op 26 juni 2023 om 21:12:
Anders dan vermeld in de agenda, is de LZT niet op 1juli, maar op zaterdag 8 juli.
Jessica Jessica schreef op 19 juni 2023 om 19:21:
Er komen vragen binnen wanneer de midzomeravondtocht wordt georganiseerd. Deze is nog niet gepland of georganiseerd. Wie van de leden wil dit op zich nemen?
Mocht je dit willen doen dan graag een bericht naar secretaris@peddelaarsaalten.nl
Jessica Jessica schreef op 9 juni 2023 om 07:56:
voor 25 juni a.s. zijn wij nog op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die voor de toertocht van de ronde van de Achterhoek het startbureau wil bemannen. Locatie 't Noorden van 7.45 uur tot 10.15 uur. Vrijwilligers kunnen zich melden bij de secretaris secretaris@peddelaarsaalten.nl
Skeeleren Skeeleren schreef op 7 juni 2023 om 00:08:
ATTENTIE jeugdskeeleraars:

Door (onvoorziene) omstandigheden is Rianne op woensdagavond 7 en 14 juni niet beschikbaar om de lessen bij de jeugd te verzorgen. Omdat ook Wim en Eline niet aanwezig zijn hebben we besloten om deze twee lessen door te schuiven.

Er is wel de gelegenheid om te skeeleren voor de jeugd maar er is dus geen programma!

=========
Skeeleren Skeeleren schreef op 6 juni 2023 om 00:52:
De Nationale SKATE4daagse gaat van start!

Het is bijna weer zo ver: de KNSB Nationale SKATE4daagse. Dit evenement voor liefhebbers van het inlineskaten (of skeeleren) beleeft van 12 t/m 18 juni alweer zijn derde editie. Veel verenigingen die zijn aangesloten bij de KNSB houden in die week speciale activiteiten; individueel deelnemen is uiteraard ook mogelijk.

Aan de KNSB Nationale SKATE4daagse kun je in heel het land meedoen. Je stapt thuis met je skates aan de straat op, zoekt een mooie (asfalt)route uit en gaat skeeleren. Alleen, met vrienden of je gezin, of met skaters van je schaats- of skeelervereniging. Het enige wat je extra nodig hebt, is de gratis te downloaden GoSkate-app.

Als je straks op pad gaat, zet je de GoSkate-app aan. Die slaat jouw route op en registreert de kilometers die jij aflegt. Als je via de app officieel hebt ingeschreven, ontvang je na het voltooien van die vier dagen je SKATE4daagse-medaille. Je kunt kiezen voor afstanden tussen de 5 en 50 kilometer per dag.
Ook de Peddelaars doen mee aan de Nationale SKATE4daagse. Zij bieden van 12 t/m 18 juni vier dagen de mogelijkheid om te inlineskaten op de veilige baan in Aalten. Met deze activiteit willen ze zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met het inlineskaten.

Op de speciale pagina schaatsen.nl/skate4daagse vind je alle verenigingen die meedoen aan de SKATE4daagse.

Je kunt in Aalten van 12 t/m 18 juni dus elke dag op de skeelerbaan terecht om je kmโ€™s te maken. Hou er rekening mee dat er op dinsdag- en donderdagavond wielertrainingen plaats vinden en de baan dan niet voor het skeeleren gebruikt kan worden. Maar ook overdag is er de mogelijkheid om te skeeleren op de baan.

โ€œDaag jezelf uit en doe mee aan deze mooie activiteit!โ€
Han Tieltjes Han Tieltjes schreef op 10 mei 2023 om 16:56:
In verband met het miserabele weer voor vanavond, wat er aan zit te komen, hebben we besloten om de skeeler lessen/training voor vanavond te verplaatsen naar volgende week woensdagavond 17 mei.
Het is helaas niet anders ๐Ÿ™, volgende week weer nieuwe kansen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Jessica Jessica schreef op 20 april 2023 om 10:20:
As zaterdag 22 april is de openingstocht. Start vanaf de markt om 13.30 uur. Hopelijk blijft het droog en kunnen we eindelijk genieten van een mooie tocht die uitgezet is door Wim Evers, waarvoor dank! (beschikbaar via cycle app). Uiteraard sluiten we de tocht af met een nazit bij Schiller met een drankje en borrelhapje. Wij hopen jullie te zien zaterdag.
Jessica Jessica schreef op 31 maart 2023 om 16:45:
Beste leden, i.v.m. de voorspellingen van het slechte weer wordt de Openingstocht verplaatst naar 22 april.
Jessica Jessica schreef op 28 maart 2023 om 07:54:
Beste leden,

N.a.v. de ledenvergadering op 27 maart is er besloten om per[b] 1 april de startlocatie, voor de senioren, voor tochten en de trainingen niet meer te laten plaatsvinden vanaf SPZ maar vanaf de markt.

Op 1 april is de openingstocht. Vertrek om 13.30 uur vanaf de markt. We hopen op goed weer en een hoge opkomst van onze leden.

Dinsdag 4 april 2023 is de proloog voor zowel jeugd als senioren. De start en inschrijving is bij autobedrijf Lensink/Kolstee aan de Lichtenvoordsestraatweg 94. De inschrijving is om 18.00 uur. De wedstrijd start om 18.30 uur met de jeugd en daarna de senioren. Wij dagen jullie uit om mee te doen aan deze clubwedstrijd.
Herlinda Ter Maat Herlinda Ter Maat schreef op 27 maart 2023 om 21:24:
๐Ÿ“ฃNIEUWS๐Ÿ“ฃ
Vanaf dit seizoen starten we ๐Ÿšด๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšด๐Ÿผ we weer vanaf De Markt!!!
Dit houdt in dat we as zaterdag ook met de openingstocht vanaf De Markt starten!!

Tot zaterdag!!
Piet Kraaijeveld Piet Kraaijeveld schreef op 17 maart 2023 om 01:16:
Alle leden die nieuwe kleding hebben besteld kunnen deze ophalen bij MTH.
Zo rijdt iedereen er straks weer tip top bij๐Ÿ‘
Back To Top
×Close search
Zoeken