skip to Main Content

Als lid van skeeler- toer- en wielervereniging de Peddelaars Aalten fiets je tijdens clubactiviteiten in sportkleding van de vereniging. De uitgangspunten van deze clubkleding zijn eenheid en zichtbaarheid. De kleding wordt door de leden zelf betaald en is dus ook in bezit van de leden, door sponsorinkomsten kan er kledingpakket met korting besteld worden. 

Om misverstanden en onbegrip te voorkomen hebben we de richtlijnen clubkleding de Peddelaars 2021/2022 op een rijtje gezet:

Kleding bestellen

  • Er zijn 2 bestelmomenten per jaar, in het voorjaar en najaar.
  • Voorafgaand aan de bestelperiode zijn er passessies bij MtH Bikes. De ervaring leert dat het bestellen van kleding zonder dat je deze hebt gepast erg onverstandig is. De datum en tijd worden via de berichten op de website, nieuwsbrief en de social media bekend gemaakt.
  • Nadat de gelegenheid tot passen is geweest, kan er door de leden thuis kleding worden besteld via de KCC webshop (kccshop.nl) van de leverancier.
  • Kleding kan niet vanuit voorraad gekocht worden. Kleding kan uitsluitend gepersonaliseerd besteld en geleverd worden.
  • Als service vanuit KCC is er bij MtH Bikes is een geringe voorraad in gangbare maten aanwezig in “Speed shirts korte mouw” en “Cyclo korte broek”. Afname voor nieuwe leden en calamiteiten als valpartijen, waarbij kleding voor officiële wedstrijden voorkeur heeft boven recreanten. Er geldt op=op. Beschikbare kleding staat op de KCC webshop (kccshop.nl) – bestellen via de website en met betalingsbewijs is deze bij MtH Bikes af te halen.

Niet tevreden met de kleding of levering? 

  • Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste maatvoering kleding. Bij onjuiste bestelling kan de club of leverancier niet verantwoordelijk gehouden worden.
  • De leverancier en de kledingcommissie is niet verantwoordelijk voor het wel/niet passen van het kledingstuk, omdat er door de vereniging passessies georganiseerd worden. Als je zelf de verkeerde maat besteld, kan een optie zijn om het zelf te ruilen met een ander lid van de vereniging.

Mijn kleding is kapot, wat nu?

  • Bij de levering van de sportkleding ontvangt u een lijstje met voorschriften voor het gebruik van de kleding. 
  • Mocht de kleding al kapot zijn voordat je deze hebt gedragen is dit uiteraard een vraag voor de leverancier, meld dit bij MtH Bikes. Als de kleding door eigen toedoen kapot is gegaan is dat je eigen verantwoordelijkheid.
Back To Top
×Close search
Zoeken