skip to Main Content

Vermeld svp je voor- en achternaam, anonieme berichten worden verwijderd.

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
296 berichten.
Han Han schreef op 26 augustus 2019 om 22:21:
Attention:
Donderdagavond 29 augustus en 5 september a.s. is er geen "D'ran met Han/beter met Peter" training ivm een broodnodige vakantie van de trainers.

Zegt het voort!
Bart Bart schreef op 21 augustus 2019 om 20:07:
Oswin wil je mij even bellen over die Garmin.
06 12117467
Oswin de Jong Oswin de Jong schreef op 18 augustus 2019 om 12:14:
Ik heb nog 2 nieuwe Continental banden voor de racefiets liggen. Betreft de Grand Prix 4000S II 28-622 (700x28C). Van รฉรฉntje is alleen aan รฉรฉn kant de tekst wat beschadigd.

Bij interesse hoor ik het wel.

Gr Oswin
Oswin de Jong Oswin de Jong schreef op 18 augustus 2019 om 11:56:
IK heb een nieuwe Garmin Edge 820 bundle te koop, met garantie. Vorige week via garmin is het vorige exemplaar omgeruild voor een nieuwe. Ondertussen had ik een ander type aangeschaft. Deze garmin heeft vele mogelijkheden.

Bij vragen weet je me te vinden.

Gr Oswin
Nico Hubers Nico Hubers schreef op 12 augustus 2019 om 21:45:
A.s zaterdag ronde van de Achterhoek voor de echte fietsliefhebber start vanaf 8.30 bij Partycentrum het Noorden keuze uit 105 en 160 km
Stichting Sportpark Zuid Stichting Sportpark Zuid schreef op 1 augustus 2019 om 21:58:
dirk van eerden dirk van eerden schreef op 25 juli 2019 om 15:48:
haallo fiets liefhebbers, a,s zaterdag word het weer lekker warm. voorstel om een wat langere tocht te gaan fietsen ( 125 km). om de warmte voor te zijn stel ik voor om vroeg te starten 0.600 uur s'morgens uiteraard houden we halverwege een stop met koffie en wat lekkers.
mocht je nog een mooie route weten dan graag.
we starten vanaf de markt.
Leo Heusinkveld Leo Heusinkveld schreef op 24 juni 2019 om 22:47:
Hallo fietsvrienden,
A.s. zaterdag wordt het een prachtige dag om weer eens een mooie en lange toertocht te maken.
Vanwege de te verwachten hoge temperaturen, vertrekken we 's morgens om 6(zes!) uur vanaf de markt๐Ÿšด๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Ž
Peter Peter schreef op 20 juni 2019 om 12:19:
De training dran met Han / #beter met Peter vanavond gaan gewoon door, 19.00 verzamelen bij de watertoren.
Ronde van Bredevoort Ronde van Bredevoort schreef op 17 juni 2019 om 10:08:
VERKEERSREGELAARS GEZOCHT! ๐Ÿšดโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿญ

Voor de Ronde van Bredevoort zijn we nog op zoek naar 4 (2x2) verkeersregelaars die in het bezit zijn van een certificaat. De wielerronde vindt plaats op zaterdag 6 juli van 16:00 uur tot 20:30 uur.

Wil je helpen of wil je meer info, stuur een mailtje naar: vrijwilligers@rondevanbredevoort.nl
Rudi Rudi schreef op 12 juni 2019 om 06:56:
Midzomeravondtocht.
Dinsdag 18 juni is weer bijna de langste zomerdag. We willen om 18:30 uur vertrekken vanaf sportpark Zuid voor een tocht van ca 100km richting Reken. In Reken is er een koffiestop.

Route voor Navigatie
Erwin Kempink Erwin Kempink schreef op 4 juni 2019 om 20:17:
Beste Peddelaar(ster),

De wedstrijdcommissie is voornemens, in verband met het 40 jaar bestaan van de vereniging, op zaterdagmiddag 7 september een โ€œclubactiviteitโ€ te organiseren waarbij fietsen centraal staat.
Als commissie zitten we te denken aan:

๏ƒป Jeugd/Wedstrijdrijders/Recreanten een soort omnium (afvalkoers, koppelkoers, etc) op de wielerbaan van Sportpark Zuid.
๏ƒป Jubileum toertocht met meerdere afstanden voor de senioren.
๏ƒป De middag afsluiten met een hapje/drankje (in de vorm van BBQ/Buffet)

Voordat we deze middagactiviteit verder in gang gaan zetten, zaken gaan regelen/afstemmen, indelingen maken etc, willen wij als commissie graag eerst weten wat de animo is van de leden. Voor deze activiteit kan het zijn dat er per deelnemer een kleine eigen bijdrage wordt gevraagd.

Geef je dus op voor 30 juni 2019.
door te reageren via wedstrijdcommissie@peddelaarsaalten.nl

Met vriendelijke groet,

De wedstrijdcommissie
wedstrijdcommissie@peddelaarsaalten.nl
toerclub Veloce Zieuwent toerclub Veloce Zieuwent schreef op 28 mei 2019 om 20:23:
Beste fietsvrienden,
Sorry voor het onjuiste bericht. Hieronder de juiste versie.
Zondag 2 juni 2019 organiseert TC Velocรฉ de โ€˜Oost-Achterhoektochtโ€™ met verschillende afstanden voor Race en Graveltocht.
Racetocht
De route voor op de racefiets bestaat uit 3 verschillende routes welke zijn uitgezet in de vorm van een klaverblad. Deze routes hebben een lengte van 30, 40 en 60 kilometer welke dus los van elkaar gefietst kunnen worden. Je kunt dus jouw eigen route samenstellen tot maximaal 130 km. Deze 3 afstanden voeren u door het coulisse landschap rondom Zieuwent waarbij u met de totale afstand van 130 kilometer toch nog 500 hoogtemeters maakt.
Graveltocht
Voor dit jaar is er een graveltocht uitgezet die ook geschikt is voor MTB. De afstanden zijn 40 en 80 kilometer. De 40 km gravelrit welke via het Lievelde veld naar Lievelde gaat, dan via de Schans naar Vragender. Daarna richting Domme aanleg, Groot Deunk met een pauze bij De Neeth. Na de pauze via Barlo richting Aalten. Voor โ€™t Noorden via de Deventerweg en โ€˜Klein Zwitserlandโ€™ richting de Vennebulten. We gaan via het Aaltense Goor naar Harreveld en weer terug naar Zieuwent
De 80 km gravelrit krijgt voor de pauze vanaf Vragender een extra lus richting het Vragenderveen, Slingeplas en sluit via het klooster weer aan op de 40km. De tweede pauze is dan op zoโ€™n 54 km bij CaFreek. De laatste lus gaat via het Schoolpad en de Binnenkamp, Koediek richting Mariรซnvelde. Daarna een stukje langs de Veengoot. We volgen de Stuifveenweg en maken een lusje om Halle en vervolgens gaat de route via de Landstraat en het Blindendiekske weer terug naar Zieuwent.
Starten is mogelijk vanaf het โ€˜Dorpspleinโ€™ in het hart van Zieuwent aan de Dorpsstraat. Inschrijven kan vanaf 8.30 uur in Het Witte Paard. Er is voldoende parkeerruimte.
Bij Het Witte Paard kan men na afloop nog even rustig โ€˜nafietsenโ€™ op het terras, om heerlijk uit te blazen onder het genot van een hapje en/of drankje.
We zien jullie graag op zondag 2 juni..
Toerclub Veloce Zieuwent Toerclub Veloce Zieuwent schreef op 28 mei 2019 om 19:48:
Oost Achterhoektocht
Oost-Achterhoektocht 27 mei 2018
Zondag 27 mei organiseert TC Velocรฉ de โ€˜Oost-Achterhoektochtโ€™ met verschillende afstanden voor RACE en ATB. Starten kan vanaf 8:30 uur, op het โ€˜Dorpspleinโ€™ in Zieuwent. De racefietsers kunnen kiezen uit afstanden van 80, 100 en 120 km. De mountainbikers kunnen kiezen uit routes van 35 en 55 km.
De racefietsers vertrekken op een geheel nieuwe route vanuit Zieuwent door de Achterhoek. Via de bosrijke omgeving van Ruurlo en Barchem richting Lochem. Vanaf Lochem gaat de tocht verder via Diepenheim naar Markelo, waar enkele klimmetjes in de route zijn opgenomen. Daarna gaat t verder via Harfsen naar Gorssel. De 80 km route gaat na Diepenheim via Harfsen terug, terwijl de 100 km nog doorgaat via de mooie omgeving van Gorssel en Almen. De 120 km route maakt een extra lus na Almen, via Vierakker en Vorden.
De mountainbikers vertrekken via de Kerkepaden het dorp uit en gaan via โ€™t Kevelder en โ€˜t Roetslat naar Lievelde. Vanuit Lievelde gaat โ€™t richting De Schans en Vragender. De 55 km maakt een extra verrassende lus om Vragender heen om, vervolgens weer in De Schans terug te keren. Na de nodige technische trails en klimmetjes in De Schans gaat de route via โ€™t Klooster, houtwallen en bosjes, richting Groenlo. Van daaruit gaat de tocht naar de andere kant van Lievelde om, door natuurgebied โ€™t Kalverbrook, terug te keren naar de Kerkepaden op Zieuwents grondgebied. Kortom veel verrassende trails en nieuwe elementen in de route door de Achterhoek!
Starten is mogelijk vanaf het โ€˜Dorpspleinโ€™ in het hart van Zieuwent aan de Dorpsstraat. Inschrijven kan vanaf 8:30 uur, in Herberg โ€™t Witte Paard. Naast voldoende parkeer ruimte, is er mogelijkheid om te douchen. Bij Herberg โ€™t Witte Paard kan men na afloop nog even rustig โ€˜nafietsenโ€™ op het terras, waar van alles verkrijgbaar is om, heerlijk uit te blazen.
Leon Grevink Leon Grevink schreef op 21 mei 2019 om 17:16:
Ik heb me zojuist alvast opgegeven voor de Dam tot Dam fietsclassic.. Een mooie fietstocht door Noord-Holland op 22 september! Ik heb in ieder geval nog plek voor twee fietsen, misschien zelfs drie... Wie wil er met me mee? Vanaf de Dam in Amsterdam, door de IJ-tunnel (dat kan maar 1 x per jaar) ga je langs alle mooie plaatjes ten noorden van Amsterdam. Meer info? Klik hier voor de website
Herlinda Herlinda schreef op 17 mei 2019 om 17:51:
Helaas vanavond GEEN skeelertraining. De baan is te nat en dus te glad.
Uiteraard kan er zondagochtend vanaf 9.30uur weer vrij geskeelerd worden!
Leon Grevink Leon Grevink schreef op 14 mei 2019 om 22:09:
Hoi, sinds kort ben ik lid van de peddelaars en in overleg met Herlinda, doe ik dit bericht.

Zondag 26 mei fiets ik om persoonlijke redenen voor de stichting Kanker Zien in de actie zeven voor leven. Lees mijn motivatie hier: https://zevenvoorleven.nl/deelnemers-donaties/968-leongrevink (je kan hier ook een donatie achterlaten, als je wil ๐Ÿ˜Š
Herlinda Herlinda schreef op 8 mei 2019 om 15:52:
Helaas blijft het regenen. In verband met de veiligheid is er vanavond GEEN skeeleren op de baan.
Han Han schreef op 8 mei 2019 om 09:50:
ATTENTIE

In verband met vakantie is er vanaf heden tot en met eind juni GEEN skeeler/skate les op de woensdagavond.
Uiteraard kun je als lid die avond wel vrij skeeleren.
Back To Top
×Close search
Zoeken