skip to Main Content

Lid worden Rabobank!

De Rabobank was de afgelopen jaren een trouwe sponsor van onze vereniging. Vanaf 2017 gaat de Rabobank zijn sponsorgelden anders verdelen dan in het verleden. Iedere vereniging of stichting uit onze regio kan zich aanmelden bij de Rabobank Noord-Oost Achterhoek om voor sponsorgeld in aanmerking te komen. Onder de aangemelde verenigingen gaat de Rabobank € 400.000 verdelen. Het minimumbedrag dat je als vereniging ontvangt is € 100,- en het maximumbedrag is € 2.500,-. Hoeveel je ontvangt hangt af van het aantal stemmen dat je krijgt bij de online stemming. Deze stemming wordt gehouden tussen 9 en 26 mei 2017 onder de leden van de Rabobank. Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging.

Om te mogen stemmen is het dus belangrijk dat je lid bent van de Rabobank. Dit kun je worden als je rekeninghouder bent van de Rabobank. Het lidmaatschap van de Rabobank kost niets en naast het stemrecht zijn er nog meer bijkomstigheden en privileges bij de Rabobank.

Hierbij dan ook een oproep aan jullie, als je nog geen Rabobank lid bent, om je hiervoor aan te melden. Doe dit voor 1 april 2017 zodat je stemrecht krijgt.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Luc

Back To Top
×Close search
Zoeken