skip to Main Content

Siebe Klein Nienhuis podium in Dommelen

Gisteren was het strijd in Dommelen voor drie Peddelaars. In categorie 6 en nieuwelingen werd er gestreden binnen een KNWU wedstrijd. In beide wedstrijden waren er bijna 50 renners aan de start en de wind was aanwezig. Siebe moest als eerste aantreden en was van het begin aanwezig. Een kop groepje van drie werden weer teruggepakt door zijn kopwerk. In de sprint waren ze met 5 los van het peloton gekomen. Een derde plek was het resultaat. Super gereden !!

Na lang wachten en een kapot padje van Bart stonden Bjorn ten Have en Bart Klein Nienhuis aan de start. Bjorn kon lang meerijden maar werd helaas door de vele tempo wisselingen gelost. Bart wilde een sprint en heeft daarvoor hard geknokt. Veel teruggegrepen en veel kopwerk. 20 kilometer voor het eind is er helaas voor hem 1 renner ontsnapt. Hulp kwam er niet en hij mocht gaan. Ook hierna weer veel kopwerk gedaan. In de sprint  een prima derde plek maar in de uitslag natuurlijk 4de.

Een prima start van het nieuwe seizoen voor de heren nieuwelingen. Voor Siebe was het al de derde wedstrijd waarin hij streed. een 15de plek in Sint Willebrord (na valpartij, voor hem helaas) en een 12de plek in Nieuwkuijk. Op naar de volgende wedstrijden.

 

Siebe Klein Nienhuis Podium In Dommelen
Back To Top
×Close search
Zoeken