skip to Main Content

Skeelerclinic zaterdag 6 april

Beste skeeler-liefhebbers!!!

Zaterdag 6 april organiseren we een skeelerclinic!

Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom op Sportpark Zuid. Op de skeelerbaan zal door ervaren instructeurs de basis kneepjes van het skeeleren worden bijgebracht. Het is vooral een middag van veel doen en oefenen. Tot 17.00 uur kun je hier je hart ophalen.

Als je geen eigen materiaal hebt, geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat je die dag skeelers, bescherming en helmen kunt lenen. Het enige wat wij van je vragen is om naar sportpark zuid te komen in sportkleding en met hele goede zin.

Hoe nu verder?

Na die dag kun je besluiten lid te worden van de Peddelaars. De eerste maand kun je rustig bekijken of dit werkelijk wat voor je is. Wij hopen natuurlijk dat dat het is en dat je lid blijft.

Wat kost het?

De clinic is geheel gratis.

Een lidmaatschap bij de Peddelaars voor alleen skeeleren kost voor jeugd tot 14 jaar €50,- per jaar. Voor volwassenen (vanaf 14 jaar) kost dit €80,- per jaar. Dit is inclusief lidmaatschap van de KNSB.

Combinatie lidmaatschap

Wij zijn momenteel met het bestuur nog aan het bespreken wat de kosten kunnen zijn indien je gecombineerd lid wilt zijn. Dat houdt in dat je zowel kunt wielrennen-/mountainbiken als skeeleren.

Dagen en tijden

We hebben het voorstel om de woensdagavond, vrijdagavond en zondagochtend te reserveren voor het skeeleren. Ook willen we de woensdagmiddag hieraan toevoegen. Dit moet echter eerst door het bestuur van Sportpark Zuid goedgekeurd worden.

Uiteraard hoor je dit zo snel mogelijk van ons.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de clinic via skeeleren@peddelaarsaalten.nl
Als je nog vragen hebt, vraag het ons!

Sportieve groet,

De Peddelaars

Back To Top
×Close search
Zoeken