skip to Main Content

Jeugdtrainingen vanaf donderdag 30 april

We zijn erg blij te kunnen vertellen dat de JEUGD weer mag gaan trainen vanaf a.s. Donderdag 30 april!!

Dinsdag racefiets training van 17.30 tot 18.30 uur. 
Donderdag racefiets training van 17.30 tot 18.30 uur. 
Zaterdag MTB/crossfiets training van 10.30 tot 12.00 uur. 

Iedereen is welkom, maar ben je slecht in orde en moet je ook hoesten dan blijf je thuis. Wanneer iedereen er is, wordt de poort gesloten. Zorg dus dat je op tijd bent!!

Op dinsdag en donderdag zijn ongeveer 30 jeugdleden in leeftijd van 7 t/m ongeveer 15 jaar bij de training aanwezig. Hierbij zijn drie of vier trainers/begeleiders aanwezig. De groepsindelingen zijn door de trainers met de ouders gecommuniceerd.

Voor de leeftijd groep t/m 12 jaar gelden geen beperkingen wat onderlinge afstand betreft. De groep van 13 jaar en ouder trainen afzonderlijk met duidelijke instructies over de anderhalve meter regel. 

Dan hebben we nog een kleine groep wedstrijdrijders in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar die weinig op de baan trainen maar meestal op de openbare weg. Hier gelden dezelfde regels als boven omschreven. 

De zaterdag MTB groep bestaat uit jeugd leden t/m 12 jaar. Mocht hier behoefte zijn voor oudere jeugd, dan zal gekozen worden voor een locatie buiten het sportpark, met weer dezelfde regels als hierboven. 

Het weg brengen en ophalen van onze jongste jeugdleden door ouders:

Wegbrengen en ophalen: alleen tot aan de parkeerplaats (dit ivm het overzicht voor de trainers)

Houd als ouders afstand tot elkaar! 

Heb je vragen, stel ze dan via secretaris@peddelaarsaalten.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken