skip to Main Content

Zondag 22 april TUWI Ronde van Aalten

De knoppen in de bomen staan op springen, maar het wil nog niet zo lukken. Het blijft maar winteren en het lijkt alsof er op wielrengebied nog weinig gebeurt. Maar niets is minder waar. Over een kleine maand, op zondag 22 april, wordt namelijk de TUWI Ronde van Aalten weer gereden. Deze enorme kuitenbijter van de Achterhoek is weer terug op de oude vertrouwde plek bij de watertoren. Het is een pittig maar mooi parcours. De beruchte Welinkweg zit er middenin. Op dit parcours heeft niemand minder dan Robert Gesink, ontelbare trainingen afgelegd. En zie wat er van hem terecht is gekomen. Er zijn al een aantal wielrenners gespot die op het parcours aan het trainen waren. Ook hebben wij al grootse namen, zoals Jelle Nijdam, onder de inschrijvingen gespot. Dus twijfel niet langer! Wij dagen je bij deze uit om bij deze mooie wielerronde aanwezig te zijn.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
11.00 uur: Masters, 50km
11.05 uur: Nieuwelingen, 40km
12.30 uur: Junioren, 60km
12.33 uur: Sportklasse, 50km
14.00 uur: Recreanten, 25km
14.45 uur: Elite/Belofte/Amateurs, 90km

Inschrijvingen voor bovengenoemde klassen kan al via de KNWU website.

Recreanten kunnen zich op de dag zelf inschrijven. Dit kan bij de tent aan de Barloseweg. De kosten hiervoor zijn €10 euro. Dat is inclusief een daglicentie.

Zonder publiek geen koers. Daarom bent u als familie, als vrienden, als wielerliefhebber, als buur, als tante van of als entertainer van harte uitgenodigd om langs de kant deze sportieve gasten aan te moedigen. We gaan er een gezellig evenement van maken. Naast het bewonderen van de mooiste sport die er is, is er ook volop de gelegenheid om gezellig bij te kletsen aan een tafel onder het genot van een drankje en een hapje.

Back To Top
×Close search
Zoeken