skip to Main Content

Triathlon Aalten 2020

Je kunt weer gek gaan doen in het nieuwe jaar. Bereid je voor op de GUV Triathlon Aalten 2020. Die is op zondag 7 juni. En… de inschrijving opent op 4 januari aanstaande, via www.triathlonaalten.nl.

Voor de recreant is ⅛ triathlon goed te doen. Dat is 500 meter zwemmen, de Slingeplas naar de overkant en weer terug, dan 20 kilometer fietsen op een bochtig parcours en tot slot 5 kilometer hardlopen, twee rondjes om de plas. Wie iets uitgebreider getraind is, kan ook gaan voor de dubbele afstand: ¼ triathlon. Wie zichzelf niet als multi-gedisciplineerd ziet, kan ook vrienden, kennissen of collega’s charteren voor een team-deelname, een trio of een duo. Om deel te kunnen nemen, moet je 16 jaar of ouder zijn. Maar, ook dit jaar is er voor de jeugd van 8-14 jaar weer de OWM Zwemloop.

De organisatie, de Stichting Triathlon Aalten, heeft er bewust voor gekozen om het evenement enkele weken eerder te houden dan in de voorgaande jaren. Verderop in juni zijn er zoveel meer sportwedstrijden, maar ook andere evenementen, dat deelnemers naar ons toe kwamen om hun teleurstelling uit te spreken: ze konden niet kiezen; er is zoveel te doen. Nu, begin juni, hoeft niemand deze triathlon te missen!

Triathlon Aalten 2020
Back To Top
×Close search
Zoeken