skip to Main Content

Sportpark Zuid

Zoals jullie al uit verschillende publicaties hebben vernomen, “Het Sportpark Zuid gaat er komen”!! Onze jeugdtrainers en projectmensen hebben zich allen over de plannen gebogen en hun deskundigheid en ervaring er op losgelaten. Ook alle andere verenigingen hebben hun inbreng gehad, en adviesbureau RAACC. heeft alle wensen afgewogen, met ons beoordeeld en op tekening gezet. Het eindresultaat mag er wezen. Voor deze oplossing hebben alle deelnemende verenigingen deze week getekend, er wordt niet meer gewijzigd.

Voor de Peddelaars houdt dat in:

Er komt een “BAAN”, met ijsbaan afmetingen, dus 400 m, die gebruikt kan worden als:
Wielerbaan met snelheid tot +/- 45 km/h, dus voor de jeugd. Of er ook baan diciplines voor hogere snelheden kunnen worden gehouden moeten we later uitproberen. Deze baan kan ook als ijsbaan en skeelerbaan, gebruikt worden.

Wielerparcours met verschillende mogelijkheden.

a. Max lengte mogelijkheid 1350 m, met haarspeld bocht
b. Lengte 1100 m,
c. 2 gescheiden parcoursen van elk 550 en 600 m.

Een mountainbike parcoursje. 450 m of 2x 225 m lengte.
Er zal ook, wel een veldrit georganiseerd kunnen worden. Met de bouw van het hele project wordt na afloop van het voetbalseizoen gestart.

Naast het wielrennen komen ook nog andere sporten aan de orde, zoals Voetbal, Korfbal, Beach volleybal, schaatsen, skeeleren, jeux de boule. Er is een gezamelijke kantine met kleed –en douche faciliteiten. Bij de BAAN komt kassaruimte en koek en zoopie en voor elke vereniging is er materiaalruimte. Parkverlichting en geluidsinstallatie, zullen sub verdeeld in-en uitgeschakeld kunnen worden. De inrit vanaf de Bocholtsestraatweg wordt verkeersveiliger gemaakt en parkeergelegenheid wordt nieuw ingericht.

Luc

Back To Top
×Close search
Zoeken