skip to Main Content

Skeeleren nu echt begonnen

Na de succesvolle clinic van de skeelerafdeling van Peddelaars in april, is het nu echt begonnen. Elke woensdag rond half zeven melden zich een aantal sportievelingen om een training te volgen. Bij deze trainingen wordt hoofdzakelijk aan de techniek gewerkt door verschillende oefeningen uit te voeren. Met veel enthousiasme wordt door de trainer uitgelegd wat de bedoeling is van de oefening en waarom deze wordt gedaan. Jong en oud, beginnend of gevorderd, iedereen kan hieraan meedoen. Het zijn leuke oefeningen die niet te lang duren. Zo blijft het een uitdaging om de opdrachten van de trainer uit te voeren. 


Op iedere woensdag- en vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur is het mogelijk om mee te trainen. Eerst vrijblijvend als aspirant lid. Lijkt het je leuk om door te gaan, kun je na een week of vier besluiten om lid te worden van de skeelervereniging. 


Alle informatie hierover staat op onze website www.peddelaarsaalten.nlonder het tabblad skeeleren. Bij vragen kun je mailen met skeeleren@peddelaarsaalten.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken