skip to Main Content

Opstapdagen bij De Peddelaars

Heb je een hardloopblessure en zoek je een alternatief? Fiets je al enige tijd en zoek je fijn gezelschap? Weet je nooit mooie routes te vinden en rijd je altijd maar langs die drukke N-wegen? Of heb je het doel om net zo te gaan presteren als Robert Gesink of Anna van der Breggen? Dat kan! Want voor alle disciplines, zowel voor heren als voor dames, kun je komen fietsen bij de Peddelaars.

Wij hebben voor verschillende niveaus de mogelijkheid om een keer mee te komen fietsen. Dat kan op donderdag 5 april en zaterdag 7 april. Donderdag 5 april vertrekken we om 18.30 uur vanaf de Markt. Op zaterdag 7 april vertrekken we om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij De Hofnar. Het enige wat verplicht is, is het dragen van een helm en uiteraard een goed humeur!

De vaste fietsmomenten zijn de dinsdag- en donderdagavond en de zaterdagmiddag. De eerste paar keer kun je vrijblijvend meefietsen. In april begint ook de clubtraining weer. Er is op de donderdagavond de mogelijkheid om in clubverband diverse intervaltrainingen te volgen die je op een hoger niveau kunnen brengen. Deze trainingen worden door een deskundige trainer begeleid.

Op maandag- en woensdagmiddag fietsen De Masters. Dit is over het algemeen een groep met wat oudere leden maar iedereen mag zich hierbij aansluiten. De snelheid en afstand is afhankelijk van de samenstelling van de groep. In deze groep worden prachtige routes gereden en wordt onderweg op een mooi plekje genoten van koffie met taart. Ook hier is het mogelijk om eens bij de groep aan te sluiten.

Naast jeugd en race, is er ook een ATB-groep actief. Deze groep rijdt altijd op de donderdagavond. Ze vertrekken om 19.00uur vanaf de Markt. Uiteraard ben je hier ook van harte voor uitgenodigd om eens te kijken of het fietsen in deze groep bevalt.

Wil je meer weten over wielervereniging De Peddelaars in Aalten? Kijk eens op onze website www.peddelaarsaalten.nl . Hier vind je alle informatie over lidmaatschap, mogelijkheden van fietshuur bij de jeugd, wedstrijden en activiteiten. Ook zijn wij op Facebook te volgen. Hier vind je het allerlaatste nieuws van ons en allerlei andere nieuwtjes over de fietswereld. Heb je nog vragen dan kun je ons bereiken via mailadres: secretaris@peddelaarsaalten.nl

Wij begroeten je graag op 5 en 7 april. Je kunt je melden bij één van de wegkapiteins!

Back To Top
×Close search
Zoeken