skip to Main Content

Aankondiging: NK Wielrennen bedrijven Montferland

Op 17 mei worden er drie fietsonderdeleen georganiseerd: een Cyclo (laagdrempelige wedstrijd), een toertocht en een ploegentijdrit, omlijst door een gezellig Finish Festival.

De onderdelen zijn in principe in teamverband, en inschrijving wordt gedaan door bedrijven die hun werknemers en/of zakenrelaties inschrijven. Eventueel zou dat ook door een vereniging gedaan kunnen worden, misschien samen met een of meerdere sponsoren. Teams doen mee aan 2 onderdelen: Toertocht en Ploegentijdrit of Cyclo en Ploegentijdrit. Inschrijving en meer informatie: www.nkwielrennenbedrijven.nl

Alleen de Cyclo kan ook individueel ingeschreven worden, dat gaat via www.montferlandcyclo.nl. De Cyclo is een wedstrijd over 100 km op het lastige maar zeer veilige ‘Peeske parkoers’, waarbij in overzichtelijke (leeftijds)groepen gestart wordt en mensen al snel in groepjes van hun eigen niveau terecht komen.

Het is echt een unieke ervaring om op afgesloten parkoers, met motorbegeleiding, veilig te kunnen knallen! En ook de verzorging eromheen is goed verzorgd en maakt het een super gezellig evenement!


Met vriendelijke groet, 

NK wielrennen voor bedrijven

Back To Top
×Close search
Zoeken