skip to Main Content

Jeugd opstapdag bij Sportpark Zuid

Hier zijn ze: een mooie groep sportieve en enthousiaste jeugdleden van de Peddelaars op weg naar Sportpark Zuid!! Doe je ook mee?

Voor de jeugd vanaf 8 jaar wordt er een opstapdag georganiseerd op zaterdag 13 april. We verzamelen om 10.30 uur bij Sportpark Zuid. Deze dag is een prima manier om kennis te maken met de wielersport. Onze nieuwe wielerbaan met een gedeelte voor ATB, biedt de jeugd een veilige manier om te trainen.

Wat gaan we doen?

We doen een paar oefeningen om eigen te worden met de fiets. Ook rijden we spelenderwijs wat “ wedstrijdjes” over onze wielerbaan. Heb je een eigen ATB dan is er ook een mogelijkheid om op de ATB baan te rijden. De club kan een racefiets ter beschikking stellen. Het dragen van een helm is uiteraard verplicht. Om dit alles gezellig met elkaar af te sluiten, is er na afloop (ca 12 uur) voor iedereen een gratis pannenkoek van Partycentrum ’t Noorden in de kantine van het sportpark.

Aanmelden

Kom je ook? Meld je dan aan voor 8 april via mailadres: info@peddelaarsaalten.nl

Je kunt ook bellen met Jan Hoftijzer 06-12-454117 / 0543-473779

Meer informatie

De vaste clubtrainingen voor de jeugd zijn in het seizoen (vanaf 1 april) op de dinsdag- en donderdagavond 17.30 tot 18.30 uur. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren KNWU trainer. Je kunt altijd instromen. De eerste maand is vrijblijvend om het fietsen te proberen. Kleding en een racefiets wordt via de club geregeld. Wil je meer weten over wielervereniging De Peddelaars Aalten? Kijk eens op onze website www.peddelaarsaalten.nl Hier vind je alle informatie over lidmaatschap, mogelijkheden van fietshuur bij de jeugd, wedstrijden en activiteiten

Jeugd Opstapdag Bij Sportpark Zuid
Back To Top
×Close search
Zoeken