skip to Main Content

Gratis pannenkoek eten met jeugd Peddelaars

De jeugd van de Peddelaars verzamelde afgelopen zaterdag met het koude weer op het AD’69 terrein. Hier keken ze naar hoe de machines van fa. Hoftijzer deze week een begin heeft gemaakt aan hun nieuwe wielerbaan bij Sportpark Zuid. Het duurt nog even voordat deze baan uitgetest kan worden door hen. Tot die tijd fietst de jeugd gewoon nog even een seizoen op de weg. Om dit seizoen te openen, nodigen ze jullie uit om eens een keer mee te komen fietsen.

Voor de jeugd vanaf 8 jaar is er namelijk de mogelijkheid om een keer kennis te maken met wielrennen. Dit kan op zaterdag 7 april. Wij organiseren dan een leuke tocht voor de jeugd. Deze begint om 10.30uur bij Partycentrum ’t Noorden. De club stelt hiervoor fietsen ter beschikking. Na afloop eten we met z’n allen gezellig een pannenkoek. Deze is uiteraard gratis en super lekker!

Voor de jeugd stellen wij goed onderhouden racefietsen in allerlei maten beschikbaar aan leden. Dat houdt in dat als je interesse hebt, je een paar keer kosteloos hiervan gebruik kan maken. Mocht je besluiten lid te worden, dan vraagt de vereniging hier een kleine vergoeding voor naast de contributie. Naast het fietsen, organiseren we als vereniging ook leuke activiteiten voor de jeugd. Te denken valt aan clubkampioenschappen, een barbecue, een avondje karten of een andere gezellige avond samenzijn.

Mocht je interesse hebben in deze leuke tocht op 7 april, dan kun je je van tevoren opgeven via de mail: jeugd@peddelaarsaalten.nl. Wij zorgen er dan voor dat er een passende fiets voor je klaar staat.

De wekelijkse trainingen van de jeugd vinden plaats op dinsdagmiddag en donderdagmiddag vanaf 18.00 uur op de Markt. En op zaterdagochtend om 10.30 uur vanaf de Markt.

Back To Top
×Close search
Zoeken