skip to Main Content

GOW wedstrijd in Miste

Afgelopen zondag was er voor de jongste jeugdleden een thuiswedstrijd met de GOW wedstrijd in Miste bij De Twee Bruggen. Er was een 2,8 km lang parcours met veel technische elementen. Veel draaien en keren en een zware zandbak voor de dames en heren. Alsof dat nog niet genoeg was moest ook nog een slootkant bedwongen worden. Een stevige uitdaging dus…

In de ochtend was het eerst de beurt aan Isabel Schenau die de spits mocht afbijten. In een enerverende wedstrijd vocht zij als een leeuwin en gaf ze zich niet gewonnen. Gedurende de gehele wedstrijd kon ze haar positie in de middenmoot vast houden en finishte ze uiteindelijk op de 16e plek.

Om half twaalf stonden de nieuwelingen op het programma en daar waren het Sven Groot Roessink, Siebe Rensen en Pim Schenk die de kleuren van de Peddelaars verdedigden. Bij de start waren alle mannen goed weg. Er werd hard gekoerst waarbij Pim helaas al vroegtijdig de strijd moest staken in verband met materiaalpech. Siebe kon het hoge aanvangstempo niet volgen maar wist zich gedurende de wedstrijd naar voren te fietsen. Hij leverde nog een verbeten strijd met een directe tegenstander maar moest helaas met een wiellengte verschil zijn meerdere erkennen. De definitieve uitslag is nog niet bekend. Sven was wederom goed in vorm en liet zich goed zien. Dit keer een goede start in een sterk ingedeelde wedstrijd wat hem een mooie en verdiende 14e plek opleverde.

Volgende week zaterdag staat de koers in Eibergen op het programma. U bent natuurlijk van harte welkom om onze jeugd aan te moedigen. Op www.gow.nu kunt u het programma vinden en kunt u de uitslagen lezen.

Back To Top
×Close search
Zoeken