skip to Main Content

Nieuwe leden

Zij dienen eerst lid te worden van een vereniging, waarna de secretaris (wedstrijdsecretariaat@peddelaarsaalten.nl) deze rechtstreeks via de website (het beveiligde deel) aanmeldt.
Het emailadres wat bij het invoeren van een nieuw lid wordt ingevuld ontvangt de welkomstmail en diegene kan dan inloggen om de licentiekeuze door te geven.

Bestaande leden

Bestaande KNWU leden kunnen zelf inloggen op de website en de licentie verlengen, of dit aan de vereniging vragen. Verenigingen zijn geautoriseerd om voor de leden de licentie-aanvraag te doen.

Verzending licenties

De licenties worden gelijk aan afgelopen jaar  rechtstreeks aan de leden verzonden.

Verandering van Vereniging

Nadat de renner de licentie heeft aangevraagd en heeft aangegeven van vereniging te willen veranderen komt er bij de oude vereniging een lijst in beeld met het verzoek deze verandering akkoord te gaan. Nadat de oude vereniging akkoord is kan de nieuwe vereniging akkoord gaan. Het secretariaat van het district wordt over de verandering middels een mail geïnformeerd.

Trainingstijden

In de maanden februari, maart en april vertrek zaterdagmiddag om 14.00 uur vanaf De Pol. De trainingen bestaan vooral uit duurwerk.
Met ingaan van de zomertijd dinsdagavond vertrek om 19.00 uur vanaf de Markt (Aalten) of deelname aan de zomeravond competitie op de wielerbaan in Eibergen vertrek om 18.00 uur bij cafe/restaurant ‘t Noorden.
Met ingaan van de zomertijd donderdagavond vertrek om 19.00 uur vanaf de Markt (Aalten). De trainingen bestaan uit een combinatie van interval/duurwerk.

Back To Top
×Close search
Zoeken