skip to Main Content

GOW & Open Aaltens Kampioenschap


Evenementgegevens


Dit jaar vindt op 19 januari weer het welbekende en beruchte Open Aaltens Kampioenschap Veldrijden plaats. Op Sportpark Zuid ligt een schitterende crossbaan welke onlangs is voorzien van allerlei extra hindernissen zoals bijvoorbeeld een trap.

Het evenement zegt het al: het is een OPEN kampioenschap! Dat houdt in dat ALLE fietsliefhebbers uit de gehele regio mee kunnen doen. De wedstrijd wordt opengesteld voor zowel mountainbikers als veldcrossfietsers, die gezamenlijk de strijd aangaan op dit mooie en vernieuwde parcours. Voor iedere categorie wordt een afzonderlijk klassement opgemaakt en de best genoteerden kunnen strijden voor een leuke prijs. Ook dit jaar wordt er weer een apart damesklassement verreden. Zij zullen als groep afzonderlijk starten en kunnen onder elkaar strijden voor het kampioenschap.

De ervaring heeft geleerd dat niet alleen ervaren wedstrijdrijders deelnemen, maar ook fietsers zonder wedstrijdervaring die het gewoon leuk vinden hun krachten te meten met vrienden en kennissen. Juist deze laatste categorie renners roepen wij op mee te doen om er samen weer een mooi en vooral gezellig spektakel van te maken. Dus denk je geen gooi naar de prijzen te kunnen doen? Geef je dan vooral op, want meedoen is belangrijker dan winnen: Iedereen is welkom!

Wat moet je nog meer weten?
Het kampioenschap vindt 19 januari plaats op Sportpark Zuid, Bocholtsestraatweg 67a in Aalten en begint om ongeveer 13.30 uur. De wedstrijd duurt 35 minuten en een extra ronde. Inschrijven kan op de dag van de wedstrijd; de inschrijfkosten bedragen 2 euro. Omkleedruimte en douchegelegenheid zijn op het sportpark aanwezig.

Tot dan!

Back To Top
×Close search
Zoeken