skip to Main Content

Contractverlenging Oerkroeg Schiller met TWV De Peddelaars

We zijn blij te kunnen schrijven dat Oerkroeg Schiller haar steun aan onze vereniging voort wil zetten. Na een fijne samenwerking van reeds 3 jaar heeft Schiller het contract wederom verlengd met 3 jaar.

Jaap Delleman, de eigenaar van de Oerkroeg, draagt een warm hart toe voor ons wielrenners, en met name de jeugd. Jaap heeft daarom de voorwaarde gesteld om dit sponsorgeld te investeren in onze jonge talenten. Dat is een mooie gedachte wat we zeer zeker gaan waarmaken. We investeren dit geld in het fietsmateriaal wat nodig is voor de jeugd. Te denken valt aan goed onderhoud maar ook vervanging en aanschaf van fietsen. Hierdoor kunnen kinderen elk jaar tegen een kleine vergoeding een degelijke wielrenfiets lenen. Het is namelijk onmogelijk voor kinderen om elk jaar een nieuwe wielrenfiets aan te schaffen. Zo kunnen ze elk jaar een hele mooie, goed onderhouden racefiets rijden. Dankzij sponsors, zoals Schiller, kunnen we wielrennen laagdrempelig houden.

Naast de steun aan onze jeugd, heeft ook de rest van de vereniging een goede band met Schiller. Veel leden zijn met name na de tochten op zaterdag te vinden in dit “clubhuis”. Maar ook de jaarlijkse vrijwilligersavond wordt enthousiast georganiseerd en bijgewoond in de oerkroeg.

We willen Jaap en zijn team hartelijk danken voor de samenwerking van de afgelopen jaren en uiteraard voor de jaren die nog komen.

Back To Top
×Close search
Zoeken